Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši, učenke in učenci!

Brezskrbni počitniški dnevi se počasi iztekajo in novo šolsko leto že trka na šolska vrata. Za lažji začetek vam posredujemo nekaj informacij.

Novo šolsko leto se bo pričelo v četrtek, 1. septembra 2022. Prvi šolski dan bomo imeli 2 razredni uri, 3. in 4. ura bosta potekali po urniku, katerega bodo učenci dobili prvi šolski dan.

Sprejem prvošolcev bo ob 10.40.

Prosimo vas, da nam do srede, 31. 8. 2022, na šolski spletni naslov: sola.bukovscica@gmail.com javite:

  •  Ali bo vaš otrok ta dan v podaljšanem bivanju?
  • Ali bo vaš otrok ta dan na kosilu?

Jutranje varstvo bo organizirano od 6.20 dalje.

Tudi za to šolsko leto velja osnovno izhodišče, da lahko prihajajo v šolo SAMO ZDRAVE OSEBE (učenci, zaposleni, obiskovalci). Prosimo vas, da se starši tega dosledno držite in pokažete svojo odgovornost do otrok, sebe, sorodnikov ter tudi do vseh učencev in učenk ter zaposlenih, ki vstopamo v vzgojno-izobraževalni proces.

Za prevoz s šolskim avtobusom učenci potrebujejo vozne karte, ki jih izda Arriva Alpetour d. o. o. in jo posameznik uporablja do zaključka šolanja na OŠ Ivana Groharja. V primeru, da otrok vozno karto izgubi, morate starši naročiti novo na avtobusni postaji Škofja Loka.

Vsa ostala obvestila o pričetku pouka in organizaciji prvega šolskega dne bodo objavljena v naslednjih dneh na spletni strani šole.

Delavci šole vam želimo uspešen in čim bolj prijeten začetek novega šolskega leta.

Dostopnost