Včeraj 8.5.2018 smo imeli zaključek bralne značke in testiranje za športni vzgojni karton.
Najprej smo si ogledali nastop Boštjana Gorenca – »PIDŽAME«. Zabaval nas je tako, da smo pokali od smeha. Najprej se je predstavil in pokazal svoja dela. Nato pa nam je povedal zelo smešno zgodbo. Od njega smo lahko dobili celo štampiljko. Potem smo se v garderobi preoblekli v športno opremo in odšli ogreti. Po ogrevanju smo dobili vsak svoj karton. V telovadnici so nas stehtali, nam izmerili višino in kožno gubo, delali smo trebušnjake, viseli na drogu, skakali v daljino… Nato smo imeli malico. Po malici smo tekli na igrišču na 60 m. Pojedli smo zunaj pri igralih. Potem smo odšli peš do OŠ Mesto. Tam so neki fantje spraševali Veroniko, koliko je stara in peli butaste pesmi. Končno je prišla učiteljica Nada. Najprej smo tekli mi peti in četrti razredi. Tekli smo na vso moč in se trudili. Bili smo zelo dobri. Na koncu je sonce tako sijalo, da smo se kar polivali z vodo pri pitniku za šolo. Po končanem testiranju smo se odpravili nazaj v šolo. Tam smo imeli kosilo, potem pa smo odšli domov. Ta dan je bil zelo športen in zabaven.
Ema Debeljak 5.r., Jošt Košir 5.r. in Veronika Logar 4.r.

8.5. v torek smo imeli zaključek bralne značke in testiranje. Nagrada za bralno značko je bila to, da smo poslušali Boštjana Gorenca. Po predstavi so 4. in 5.r šli na testiranje 1. 2. in 3. pa smo šli pojesti malico. Preden smo šli na testiranje smo se šli na balkon preoblečt v športno opremo in ogret Ko smo prišli v telovadnico je bilo vse pripravljeno . Ko smo prišli ven sta nas čakala tek na 60 in 600 metrov tek na 60 metrov je bil pri šoli, tek na 600 pa v šola mestu. V teku na 600 metrov sem bila 4.
Tinkara Bambič 2. r.
Danes smo imeli športni dan. Delali smo trebušnjake, skok v daljino, tapkali, viseli, poligon, potiskali dol in tekli. Ta dan mi je bil zelo všeč.
Tian Eržen 2.r.

Dostopnost