KAKO SO JO DOŽIVELI UČENCI 4. IN 5. RAZREDA?

Delo na daljavo mi je bilo všeč. Bili smo veliko bolje pripravljeni kot lani. Navodila so bila čudovita in razumljiva. Z videokonferencami sem snov bolje razumela. Všeč mi je bilo, da je učiteljica popravljala zapiske. Zelo dobro je bilo, ker smo sami lahko razporejali čas in zato sem bila dlje zunaj. Bila sem zelo samostojna, ker sem imela na voljo veliko tehnike, na katero sem bila navajena. Na začetku sem imela probleme z WiFijem, ampak potem sem šla delat v drugo sobo. Ko je prva triada šla v šolo, sem se lahko preselila v kuhinjo. Tam sem delala bolj učinkovito, saj sem imela tiskalnik bližje. Skratka, delo na daljavo mi je bilo všeč, a če bi morala izbirati, bi raje izbrala šolo.

Tinkara, 5. razred

Delo na daljavo je bilo zelo bedno, ampak navodila so bila razumljiva. VK je bila razen za TJA predolga in bedna. Dela je bilo tako tako. Všeč mi je bilo, da je bilo delo tedensko. In končal sem pravočasno. Skratka delo na daljavo je bilo bedno.

Tian Eržen, 5. razred

Med šolo na daljavo, ko smo bili doma je bilo po eni strani dobro, po drugi pane. Najbolj so mi bile dobre konference in zelo natančna navodila, ki jih je pripravila učiteljica. Bedno pa je bilo, ker smo bili sami ( brez prijateljev – družbe). Dobro je bilo, da je bila vsaj Veronika – sestra z mano. Dobro je bilo tudi, da sva kosilo dobile iz šole, ker mami ni bilo doma.

Valentina Logar, 5. razred

 

Šola na daljavo je bila dobra. A v šoli je vseeno bolje. Doma je bilo dobro, ker sem se med nalogo igral z Lego kockami. Všeč mi je bilo, ko smo imeli videokonference, čeprav je šola na daljavo bedna. In šola v živo ni dolgočasna, ker imamo odmore.

Filip Kapun, 4. razred

 

Dostopnost