Danes smo imeli športni dan. Razdelili smo se v skupine.
Moji člani so bili Samo, Bine, Filip, Lana, Barbara, Neža.
Vse naloge so bile zelo lahke. Povedali so mi, da sem dober vodič.
Seveda smo se zabavali.
Maks
6.6.2018.
Danes so prišli otroci iz centralne šole. Vsak je imel 5 ali 6 članov v svoji skupini.
Vsaka skupina je šla na tri minute. Dobila sem list z nalogami. Bilo je zelo dobro. Šli smo skozi gozd. Rešili smo skoraj vse naloge. Prišli smo do hiše od učiteljice Tinke. Dobili smo list z nalogami. Rešili smo ga,in šli smo dol, do Pozirnega . Tam je bila še zadnja naloga. Rešili so jo in smo končali. Na koncu smo šli do mlina. Tam so se prvošolci poigrali in pomalicali. Počasi smo šli do šole. Tam smo se še igrali potem pa so morali iti, poslovili smo se. Adiiijo!!!
Petra Zdovc

6.6. 2018.
Danes so prišli iz centralne šole prvčki. Razdelili smo se v skupine in odšli. Reševali smo različne naloge. Odšli smo do učiteljice Tinke. Tam smo dobili nalogo, ki smo jo zlahka rešili. Na koncu smo odšli do mlina in se tam igrali. Pozneje smo odšli v šolo tam so oni dobili nagrade, ki smo jih izdelali sami.
Bil je odličen dan .
Gaja
V sredo 6.6 so prišli prvčki iz Loke. Pred šolo jih je čakala učiteljica. Povedala jim je kaj bodo počeli. Ko so prišli noter smo bili mi zelo nemirni . Šli smo ven in dobili skupine, ki nam jih je že pred začetkom povedala učiteljica. Izbrali smo si ime skupine. Naša skupina se je imenovala Sovice. Ko smo bili na vrsti, nam je učiteljica povedala pravila in odpravili smo se na pot. Hodili smo malo po cesti ,malo po gozdu. Konec je bil pr` malnu.
Tinkara

Dostopnost