ŠPORTNO DOPOLDNE NA BUKOVICI
Danes smo šli na športni dan na Bukovico. Odšli smo ob pol devetih. Odpeljali smo se s kombijem. Ko smo prispeli smo šli še na igrala, kjer smo počakali še učence z Lenarta in Bukovice. Pozneje smo vsi odšli na igrišče, kjer nas je učiteljica Barbara razdelila v štiri skupine. Vsaka skupina je imela svoj balon in svojo gospo učiteljico. Nato smo šli po vas in zavili v gozd. Tam smo dobili različne naloge. V obroč smo morali prinesti storže, hrastove liste, rumene liste. Na koncu smo morali v obroč narediti živali iz listov in storžev. Vrnili smo se na igrišče, kjer smo pojedli malico. Po malici smo se šli štafetne igre. Te igre so bile zabavne in dobre. Vsaka skupina je zmagala. Na koncu smo se šli hokej, med dvema ognjema in nogomet. Bili smo že kar utrujeni, ko je pri nas prišel kombi.
Maks, Tian, Tinkara, Gaja

POHOD ČETRTOŠOLCEV IN PETOŠOLCEV PŠ ŠOL NA JOŠTA
Danes smo šli na športni dan na Jošta. Odšli smo ob pol devetih. Lenart in Bukovica sta se pripeljala s kombijem. Šli smo peš iz šole do vrha Jošta. Na vrhu smo pojedli se poigrali. Čez nekaj časa smo odšli. Po poti smo slišali šumenje listov. Všeč nam je bilo in zato si želimo, da se še kdaj ponovi. Spoznali smo veliko novih prijateljev. Zelo smo se zabavali. Kmalu smo bili v Spodnji Strmici.
Tam pa je že čakal kombi. Z prijatelji smo se poslovili. Potem pa smo z gospo učiteljico Alenko odšli v šolo. Ko smo prispeli smo videli 2. in 3. razred.

Jošt, Veronika

Dostopnost