V sredo 18.4 smo imeli matematiko malce drugače. Drugošolci so zapisali:
V sredo smo imeli matematiko na prostem. Vodila jo je gospa Mojca. Razdelili smo se v tri skupine. Vsaka skupina je dobila zmajčka, ki je moral premagati ovire, da bi prišel na cilj. Da bi mu pomagali smo reševali matematične račune, za vsako rešitev smo dobili pisane kupončke,s katerimi je zmaj lahko premagal ovire. V šoli smo v podaljšanem bivanju naredili tudi podoben plakat, saj nam je bil tisti z ovirami zelo všeč. Igra je bila zabavna, a hkrati poučna.
Tinkara Bambič

Matematiko smo imeli zunaj. Učila nas je Mojca. Ko sem jo opazila, sem takoj vedela, da sem jo že videla. Moji mami je za sestrico Karolino zašila pulover. Jaz, Tinkara in Tian smo bili skupaj. V drugi skupini so bili Neža,Ema, Veronika in Jošt. V tretji pa Petra, Maja, Gaja in Ines. Računali smo račune na čebelicah in jih razvrščali po treh deželah. Jaz, Tinkara in Tian smo zmagali in šli računat naloge na krat, ki so bili za nas popolnoma nove. Kljub temu se jih nismo ustrašili.
Valentina Logar

Pouk smo dokončali s sprehodom v gozd, kjer smo nabrali material za mandale iz gozdnih materialov, ki smo jih nato izdelovali na šolskem dvorišču. Preživeli smo ustvarjalen, poučen in nadvse prijeten šolski dan na prostem.

Učiteljica Tinkara

Dostopnost