PODRUŽNIČNA ŠOLA BUKOVŠČICA

Prvi dan začnejo učenci od 2. do 5. razreda s poukom ob 8.00. 

Na prvi šolski dan bo jutranje varstvo organizirano od 6.30 ure dalje. Po pouku bo organizirano podaljšano bivanje za prijavljene učence na šolski spletni naslov (sola.bukovscica@gmail.com) in sicer do 15. ure. Hkrati vas prosimo, da vašega otroka prijavite tudi na kosilo, da ga bomo lahko zagotovili vsem učencem.

PRVOŠOLKE IN PRVOŠOLCI

Prvošolke in prvošolci, vpisani v PŠ Bukovščica, ste prvi šolski dan vabljeni v šolo ob 10.45. Sprejeli vas bomo skupaj s starši pred šolo, nato pa bomo na varni varnostni razdalji in z zaščitno masko (starši) odšli v telovadnico. V kratkem programu, ki so ga pripravili za vas učenci podružnice, vas bodo nagovorili tudi župan Občine Škofja Loka, predstavnik SPVCP, policist in ravnatelj.

Spoznali se boste tudi z vašo učiteljico in ostalimi učenci šole in zaposlenimi.

Po kratki malici s sošolci vas bo učiteljica Patricija odpeljala v učilnico, kjer se boste poigrali. S starši bo učiteljica Tinkara v tem času izpeljala roditeljski sestanek, kjer vam bo predstavila, kako bo organizirano šolanje na naši šoli. Z njo se boste starši lahko  pogovorili ter tako dobili odgovore na posamezna vprašanja pred pričetkom novega šolskega leta.

Po končanem sprejemu boste starši vaše prvošolce odpeljali domov ali na sladoled v spomin na prvi šolski dan.

Učiteljice: Tinkara, Alenka, Patricija in Tinka

Več informacij boste našli na spletni strani MATIČNE ŠOLE.

 

Dostopnost